top of page

Ons Verhaal

Wij hebben altijd al een passie gehad voor lekker eten.

Dat was ook de aanzet om de kunst van ambachtelijke pizza maken onder de knie te krijgen.

Na jaren van trials en verfijning, waarbij we zeker ook te rade zijn gegaan bij de grootmeesters, stond ons deeg volledig op punt.  We vonden dat dit moest gedeeld worden met onze vrienden, onze buren en onze streek… en zo is het idee voor onze bescheiden take-away

-Picco Riposo- ontstaan.

E119CC51-3ED7-4806-90BE-9717F9633938_1_105_c.jpeg
Over Ons: Over ons
617ED0C2-4C03-4FB7-9128-40DF67250F92_1_105_c.jpeg

Gewapend met dit idee en onze liefde voor de Italiaanse keuken zijn we op zoek gegaan naar kwaliteitsvolle streekproducten om ons prachtig Hageland in de kijker te zetten.
Zo halen wij ons gehakt lokaal bij het hoevezwijntje. Zij leveren ons biologisch gehakt waarmee wij zelf onze venkelworst voor onze Salsiccia pizza maken (onze persoonlijke favoriet).
 
Verder is het voor ons ook een belangrijk punt om te zorgen dat onze verpakkingen volledig biologisch afbreekbaar zijn en een minimale impact op ons milieu hebben.
 
Wij hopen dat u deze liefde voor lekker eten, kwaliteitsvolle producten en streek kunt proeven in onze pizza en dat we u snel mogen ontvangen bij de Picco Riposo.
 
A presto!

bottom of page